Ervaren en gepassioneerd in het vak. En natuurlijk helpen we u graag.
Heeft u een vraag aan ons?     Bel ons op: 010 - 455 00 06

Titus Galema

  • Fysiotherapeut, Professional Master Manueel therapie
"Ik ben vanaf 1988 werkzaam als fysiotherapeut en vanaf 1993 als manueeltherapeut en in 2011 heb ik mijn aanvulling Professional Master Manueel therapie afgerond.
Naast veel ervaring op het gebied van fitness en krachttraining heb ik een groot aantal cursussen gevolgd op het terrein van de manuele therapie over behandeling van lage rugklachten, schouder- en heupproblematiek. In de revalidatie gebruik ik methodieken uit mijn opleiding medische trainingstherapie.

Verder heb ik mij toegelegd op de behandeling van artrose van de heup en knie en de revalidatie van patiënten met een nieuwe heup en knie. In de afgelopen 23 jaar heb ik daar in Ommoord veel ervaring in op kunnen doen."

Ron Planken

  • Fysiotherapeut, Academie voor Lichamelijke Opvoeding
"In 2000 heb ik de Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO) afgerond en daarna heb ik 10 jaar met veel voldoening voor de klas gestaan.

In 2003 ben ik gestart met de opleiding fysiotherapie en deze afgerond in 2007. Mijn interesse ligt bij mensen die van een lichamelijke aandoening terug willen komen naar hun sport of naar normaal functioneren.
De aandachtsgebieden waar ik me op toegelegd heb zijn; medical taping, sportletsels van de onderste extremiteiten (knieen, enkels), schouderletsels door sporten als volleybal, badminton, pre-operatieve training, post-operatieve revalidatie. In 2011 heb ik mijn opleiding echografie diagnostiek afgerond. Deze beeldvormende techniek is een mooie aanvulling bij het stellen van de juiste diagnose.

Naast mijn werk ben ik betrokken als sportverzorger bij diverse voetbalverenigingen."


Copyright 2011 Fysiotherapie Galema