Sport gerelateerde Klachten

 

Wilt u een afspraak? Bel ons op: 010-455 00 06

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Sport gerelateerde Klachten

Sport gerelateerde klachten. Wij zijn zelf van jongs af aan altijd bezig geweest met onze sporten. We vinden het daarom leuk dat we vanuit ons vak ook hiermee kunnen werken. Het behandelen van sportblessures en weer kunnen trainen op recreatief of op wedstrijdniveau is voor ons een mooie uitdaging. Tegenover onze praktijk zit sportschool Sports-Art. We hebben een goede samenwerking en wanneer meer middelen/faciliteiten nodig zijn dan kunnen wij ook gebruik maken van hun mogelijkheden. Voor leden van SportsArt ommoord is er de mogelijkheid om gratis advies bij ons te krijgen in ons inloopspreekuur.
Daarnaast hebben we nauwe contacten met voetbalvereniging Sv Ommoord. Wij ondersteunen de sportverzorgers die daar aanwezig zijn en indien gewenst sturen ze spelers naar ons door voor onderzoek/behandelingen.
info@sportsartommoord.nl
info@svommoord.nl

In onze praktijk is  ook een personal trainer werkzaam. Zijn naam is Alex Alonso. Alex is bewegingswetenschapper en daarna heeft hij verschillende opleidingen gedaan op het gebied van personal training. Wanneer gewenst kunt u afspraken met hem maken voor begeleiding. Wanneer fysieke klachten toch een rol spelen dan hebben wij met Alex nauw overleg en is een consult indien nodig of feedback altijd mogelijk. Voor sporters op hoog niveau die door blessures met hun training niet verder komen is dit dus een mooie combinatie. Zowel het medische/fysieke aspect als het trainingsaspect worden zo samen bekeken en in dit teamverband kunnen soms langdurige blessures verholpen worden.
Voor informatie over Alex Alonso kunt u contact opnemen met de praktijk.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Fysiotherapie Galema

G.B. Shawplaats 15
3068 WB Rotterdam
Wijk Ommoord
T: +31 (0) 10 455 00 06
E:info@fysiotherapiegalema.nl

Fysiotherapie Galema