Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Manueel therapeut in Rotterdam

De manueel therapeut bij Fysiotherapie Galema in Rotterdam, kan de uitkomst bieden als u een gewricht slecht kunt bewegen of daar pijn bij hebt. Na de behandeling van manuele therapie bij Galema in Rotterdam Alexander voelt u direct een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van de pijn. U wilt toch ook zo snel mogelijk van uw pijn af?

Wat doet een manueel therapeut tijdens manuele therapie bij de fysio in Rotterdam Alexander?

Manuele therapie is een aanvulling op de reguliere fysiotherapie. De manueel therapeut in Rotterdam beweegt de gewrichten op een bepaalde manier waardoor de beweeglijkheid van de gewrichten kan worden vergroot. Hierdoor neemt de pijn af en kan de beweging van de gewrichten verbeteren. Voorbeelden van klachten die we kunnen behandelen zijn:

  • Heupklachten;
  • Hoofd- en nekpijn en het slecht kunnen bewegen van de wervelkolom;
  • Lage rugklachten, al dan niet met uitstraling naar de benen;
  • Nek- en schouderklachten met uitstraling naar de armen;
  • Hoge rugklachten, al dan niet in combinatie met rib- en borstpijn;
  • Duizeligheid bij het bewegen van de nek;
  • Kaakklachten, al dan niet in combinatie met nekklachten.

Hoe gaat manuele therapie in Rotterdam in zijn werk?

Als eerste vindt er een screening plaats. Daarna bestaat uw eerste afspraak uit een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. In het gesprek wordt een beeld geschetst van uw klachten en vragen gesteld als hoe ze ontstaan zijn en wanneer ze toenemen of verminderen. Vervolgens volgt er een lichamelijk onderzoek, waar we uw houding en bewegingen beoordelen en uw gewrichten onderzoeken. Aan de hand hiervan wordt de oorzaak van uw klachten vastgesteld. We beoordelen samen met u of manuele therapie bij de praktijk in Rotterdam Alexander zinvol is. Als dat wel het geval is, nemen we met u een verdere behandeling door. Het voordeel is dat u na uw eerste afspraak direct duidelijkheid heeft over het vervolg.

Maak vandaag nog een afspraak

Wilt u een afspraak maken bij onze manueel therapeut voor manuele therapie in Rotterdam Alexander? Bel naar 010 – 455 00 06 en u kunt snel bij ons terecht. Voor de deur beschikt de praktijk over gratis parkeerplaatsen.

Vraaggesprek

Lichamelijk onderzoek

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Fysiotherapie Galema

G.B. Shawplaats 15
3068 WB Rotterdam
Wijk Ommoord
T: +31 (0) 10 455 00 06
E:info@fysiotherapiegalema.nl