Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Behandeling van nekklachten in Rotterdam

Heeft u nekklachten en zoekt u een fysiotherapeut in Rotterdam? Fysiotherapie Galema staat graag voor u klaar. Wij beschikken over een deskundig team van ervaren therapeuten, welke u een behandeling aanbieden op maat. Samen met u zorgen we ervoor dat uw nekklachten verleden tijd worden en u weer optimaal in het dagelijks leven kunt functioneren. Ontdek wij wat voor u kunnen betekenen!

Nekklachten laten behandelen in onze praktijk in Rotterdam

Of u nu nekklachten, schouderklachten, heupklachten, rugklachten of knieklachten heeft: onze fysiotherapeuten in Rotterdam zetten hun beste beentje voor met als doel uw pijn zoveel mogelijk te verlichten. Laat u zich in onze praktijk in Rotterdam behandelen voor nekklachten? Dan starten we met een intakegesprek, waarin we uw klachten in beeld brengen. Vervolgens stellen we een persoonlijk behandelplan op maat voor u op. Hierbij houden we rekening met uw wensen en ervaringen, zodat wij u de best mogelijke behandeling aan kunnen bieden. Tevens krijgt u ook instructies en oefeningen mee naar huis om klachten in de toekomst te kunnen voorkomen. Zo zorgen we er stapsgewijs voor dat u zich beter voelt.

Zeg vaarwel tegen uw klachten

Nekklachten kunnen u flink beperken in uw dagelijks doen en laten. Wij helpen u graag bij het verminderen (of doen laten verdwijnen) van uw pijn. Wilt u een afspraak maken in onze praktijk in Rotterdam voor het behandelen van uw nekklachten? U kunt ons bereiken door te bellen naar 010-455 00 06 of een e-mail te sturen naar info@fysiotherapiegalema.nl.

Vraaggesprek

Lichamelijk onderzoek

Ook interessant:

[link aantal=”3″]

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Fysiotherapie Galema

G.B. Shawplaats 15
3068 WB Rotterdam
Wijk Ommoord
T: +31 (0) 10 455 00 06
E:info@fysiotherapiegalema.nl

Fysiotherapie Galema