Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Revalidatie in Rotterdam

Fysiotherapie Galema is gespecialiseerd in de revalidatie na het plaatsen van een nieuwe knie of heup en de praktijk is gevestigd in Rotterdram. Met een 1 op 1 behandeling door een professionele therapeut, krijgt u de volle aandacht die u nodig heeft voor uw revalidatie. Wij dragen graag ons steentje bij aan een spoedig herstel.

Op maat gemaakt programma voor de revalidatie van uw nieuwe knie of heup bij de fysio in Rotterdam

Fysiotherapie Galema is een praktijk in Rotterdam met ruime ervaring op het gebied van revalidatie van patiënten met een nieuwe heup en knie. Om u zo goed mogelijk te laten herstellen, zorgt de fysiotherapeut voor een zorgvuldig opgezet revalidatieprogramma. Onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het verzorgen van revalidatie na diverse operaties. Samen met u streeft Galema ernaar dat u na uw operatie geen blijvende beperking overhoudt. Als eerst krijgt u een intakegesprek met een fysiotherapeut en vervolgens wordt een op maat gemaakt bewegingsprogramma opgesteld. Het doel is dat u door de revalidatie weer zo zelfstandig mogelijk wordt, zodat u minder afhankelijk bent van zorg, en het uiteindelijke doel is natuurlijk dat u weer optimaal kunt functioneren in het dagelijks leven! Naast de revalidatie voor onder andere een nieuwe heup of knie kunt u in onze praktijk in Rotterdam ook terecht voor andere diverse klachten. U kunt een afspraak maken met de fysiotherapeut in geval van:

  • Klachten door veroudering;
  • Sportblessures;
  • Klachten opgedaan tijdens werk;
  • Klachten ontstaan door een ziekte;
  • Klachten ontstaan door een verkeerde beweging;
  • Klachten als gevolg van een ongeval.

Nadat er in kaart is gebracht wat de klachten zijn en wat de oorzaak hiervan is, wordt samen met u, aan de hand van uw ervaringen en wensen een persoonlijk behandelplan opgesteld.

Neem contact op en maak een afspraak!

Bent u op zoek naar een professionele therapeut voor revalidatie van uw nieuwe knie of heup in Rotterdam? Neem contact met ons op om te bekijken hoe wij u kunnen begeleiden. Voor een afspraak of andere vragen belt u naar 010 – 455 00 06.

Vraaggesprek

Lichamelijk onderzoek

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Fysiotherapie Galema

G.B. Shawplaats 15
3068 WB Rotterdam
Wijk Ommoord
T: +31 (0) 10 455 00 06
E:info@fysiotherapiegalema.nl