Revalidatie voor een nieuwe heup in Rotterdam

 

Wilt u een afspraak? Bel ons op: 010-455 00 06

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Voor de revalidatie van na uw operatie voor uw nieuwe heup kunt u terecht in onze praktijk in Rotterdam. Bij Fysiotherapie Galema ontvangt u persoonlijke begeleiding en behandelingen op maat. Onze fysiotherapeuten hebben de juiste expertise in huis en ruime ervaring op zak en begeleiden u naar spoedig herstel. Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen in uw revalidatieproces!

Revalidatie voor uw nieuwe heup in onze praktijk in Rotterdam 

Maakt u een afspraak voor een behandeling voor de revalidatie van uw nieuwe heup in onze praktijk te Rotterdam? Dan nodigen wij u eerst uit voor een intakegesprek. Vervolgens stellen wij voor u een behandelplan op maat op, welke als doel heeft een goed en spoedig herstel te realiseren. Onze therapeuten hebben veel ervaring op het gebied van revalidatie van patiënten met een nieuwe heup of knie en weten precies wat u nodig heeft om blijvende beperkingen na een operatie te voorkomen. Het doel van de behandeling is dat u door de revalidatie weer zo zelfstandig mogelijk wordt en uiteindelijk weer optimaal kunt functioneren in het dagelijks leven.

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken voor de revalidatie van uw nieuwe heup in onze praktijk te Rotterdam? Wij zetten alles op alles om u een zo goed mogelijke begeleiding te bieden. Voor het maken van een afspraak belt u naar 010-455 00 06 of stuurt u een e-mail naar info@fysiotherapiegalema.nl. Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen!

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Fysiotherapie Galema

G.B. Shawplaats 15
3068 WB Rotterdam
Wijk Ommoord
T: +31 (0) 10 455 00 06
E:info@fysiotherapiegalema.nl