Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Echografische fysiotherapie in Rotterdam

Voor echografische fysiotherapie kunt u terecht bij Fysiotherapie Galema in Ommoord. Wij bieden de mogelijkheid om in de praktijk een echografisch onderzoek te laten verrichten. Ervaren en gepassioneerd in het vak helpen wij u graag.

Snelle en adequate diagnose door echografische fysiotherapie bij de specialist in Rotterdam

Echografische fysiotherapie in Rotterdam wordt ingezet om een duidelijk beeld te schetsen van de spieren, pezen, botten, gewrichten en slijmbeurzen. Hierdoor zijn we bij Fysiotherapie Galema in staat diverse aandoeningen goed in beeld te brengen. Door echografische fysiotherapie in Rotterdam is het mogelijk de juiste diagnose te stellen en u de behandeling te geven die daarbij hoort. Welke diagnoses kunnen gesteld worden met echografisch onderzoek?

  • Ontsteking;
  • Rupturen;
  • Vochtophopingen;
  • Dislocaties;
  • Cysten;
  •  

Echografische fysiotherapie bij de fysio in Rotterdam is snel, gemakkelijk, comfortabel voor de patiënt en kan zo vaak herhaald worden als nodig is. Hierdoor wordt snel een diagnose gesteld en daarmee het meest juiste behandelbeleid gestart.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Voor vragen of het maken van een afspraak neemt u vrijblijvend contact met ons op. We werken niet met wachtlijsten en iedereen wordt door ons binnen drie dagen behandeld. Voor een afspraak of meer informatie bel naar 010 – 455 00 06. Wij staan u graag te woord!

Vraaggesprek

Lichamelijk onderzoek

Ook interessant:

[link aantal=”3″]

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Fysiotherapie Galema

G.B. Shawplaats 15
3068 WB Rotterdam
Wijk Ommoord
T: +31 (0) 10 455 00 06
E:info@fysiotherapiegalema.nl

Fysiotherapie Galema