Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Fysiotherapie Oosterflank

Zoekt u een fysiotherapie nabij de Rotterdamse wijk Oosterflank? Kom dan naar fysio Galema in Ommoord. Binnen 10 minuten staat u met de auto bij dé praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie, waar u gebruikt maakt van gratis parkeerplekken voor de deur. Bij Fysiotherapie Galema bent u zeker van een snelle behandeling.

Diverse behandelingen onder één dak bij Fysiotherapie Galema, nabij Oosterflank

Bij Galema bent u welkom voor diverse behandelingen, trainingen en revalidatie therapieën die 1 op 1 wordt uitgevoerd door een ervaren therapeut. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor echografisch onderzoek. Met een echografisch onderzoek kunnen opnamen gemaakt worden van het houdings- en bewegingsapparaat. Dit wil zeggen van pezen, spieren, banden, slijmbeurzen, botten en gewrichten. Het is een voordeel dat Fysiotherapie Galema, nabij Oosterflank, contracten heeft afgesloten met alle zorgverzekeraars. De kosten van een behandeling worden direct met uw zorgverzekeraar geregeld. U maakt een afspraak met de fysiotherapeut in geval van:

  • Sportblessures;
  • Revalidatie na een operatie;
  • Klachten opgedaan tijdens werk;
  • Klachten door veroudering;
  • Klachten als gevolg van een ongeval;
  • Klachten ontstaan door een ziekte;
  • Klachten ontstaan door een verkeerde beweging.

Ook voor eenmalig advies of voor een second opinion staat de deur van Galema voor u open. Bij de fysio in Ommoord, nabij de Rotterdamse wijk Oosterflank, werken we niet met wachtlijsten en iedereen wordt door ons binnen drie dagen behandeld.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons vandaag nog!

Nieuwsgierig naar de praktijk? Voor meer informatie of een afspraak bel direct 010 – 455 00 06. Parkeren voor de deur is gratis en de praktijk is bereikbaar met het openbaar vervoer. De halte bevindt zich op nog geen 3 minuten loopafstand. Fysiotherapie Galema is gelegen vlakbij de wijk Oosterflank, is dagelijks geopend en heeft ruime openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 19.00 uur.

Vraaggesprek

Lichamelijk onderzoek

Ook interessant:

[link aantal=”3″]

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Fysiotherapie Galema

G.B. Shawplaats 15
3068 WB Rotterdam
Wijk Ommoord
T: +31 (0) 10 455 00 06
E:info@fysiotherapiegalema.nl

Fysiotherapie Galema