Fysio Nesselande

N

1-op-1 begeleiding van een therapeut

N

Geen wachtlijst

N

Contracten met alle zorgverzekeraars

Fysio Galema is uw specialist in fysiotherapie en manuele therapie in de buurt van Nesselande. U bent bij de fysio, nabij Nesselande, verzekerd van uitstekende begeleiding door een ervaren therapeut. Doordat er geen wachtlijsten zijn, kunt u bij Fysiotherapie Galema snel terecht voor diverse behandelingen. Ervaren in het vak, helpen wij u graag verder!

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Vraaggesprek

Lichamelijk onderzoek

Een ervaren fysio, vindt u bij Fysiotherapie Galema, nabij de Rotterdamse wijk Nesselande

Fysiotherapie Galema heeft ruime ervaring in het vak en gaat zorgvuldig te werk. Bij een eerste bezoek aan de fysiotherapeut wordt een zo volledig mogelijk en duidelijk beeld geschetst van uw klachten, bijvoorbeeld schouder-, rug- of knieklachten, en de oorzaak ervan. Vervolgens wordt er vanuit de kennis uit opleidingen, ervaring, wetenschappelijke kennis en richtlijnen gekeken wat de mogelijke behandelingen zijn. Vanuit daar wordt er samen met u, vanuit uw wensen en ervaringen een behandelplan opgesteld. Dit behandelplan is voor ieder persoon verschillend. Iedere klacht is anders en ieder mens is uniek. De therapie kan bestaan uit oefentherapie om:

  • Kracht te trainen;
  • Bewegingen aan te leren of te verbeteren;
  • Mobiliteit te vergroten.

Daarnaast is het mogelijk dat de fysiotherapeut instructies of oefeningen meegeeft, die u helpen om uw klachten te herstellen of te voorkomen. Wij adviseren u om uw huiswerk thuis goed uit te voeren.

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak of meer informatie

U vindt Fysiotherapie Galema in de Rotterdamse wijk Ommoord. Vanuit Nesselande kunt u de metro pakken naar de fysio en uitstappen bij de halte Hesseplaats. Dit is op 150 meter loopafstand van de praktijk. Uw auto parkeert u gratis voor de deur. Wij zijn tevens goed te bereiken vanuit Zevenkamp en Oosterflank. Voor een afspraak of meer informatie bel: 010 – 455 00 06. U wordt door ons binnen drie dagen behandeld.

Fysiotherapie Galema

G.B. Shawplaats 15
3068 WB Rotterdam
Wijk Ommoord
T: +31 (0) 10 455 00 06
E:info@fysiotherapiegalema.nl

Fysiotherapie Galema