Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Fysiotherapie Zevenkamp

Fysiotherapie Galema, gevestigd in Ommoord, nabij Zevenkamp is een expertise- behandelpraktijk bestaande uit een team van professionals die gespecialiseerd zijn in fysiotherapie, manuele therapie en echografisch onderzoek. U als klant, staat bij ons centraal door 1 op 1 begeleiding van een ervaren therapeut. U krijgt de volle aandacht die u nodig heeft.

Hoe gaat Fysiotherapie Galema, nabij Zevenkamp te werk?

De fysiopraktijk bevindt zich in de Rotterdamse wijk Ommoord, nabij Zevenkamp. De deskundige therapeut gaat zorgvuldig met u aan het werk. In eerste instantie worden samen met u uw klachten besproken en wordt bekeken wat de oorzaak hiervan is. Vanuit de ruime ervaring en kennis van de experts wordt samen met u een behandelplan opgesteld. Hier wordt geheel gekeken naar uw wensen en ervaringen. U bent uniek en het behandelplan wordt daarom speciaal voor u op maat gemaakt. Na het bespreken van een behandelplan krijgt u instructies en huiswerkoefeningen mee naar huis die u helpen om uw klachten te herstellen of zelfs te voorkomen. In de praktijk van Galema is er veel ervaring op het gebied van fitness en krachttraining en daarnaast zijn er een groot aantal cursussen gevolgd op het terrein van de manuele therapie over behandeling van lange rugklachten, schouder- en heupproblematiek.

Heeft u een vraag? Neem direct contact met ons op!

Heeft u klachten opgedaan tijdens werk of door een verkeerde beweging? Of heeft u andere klachten? Neem dan vrijblijvend contact op. Voor een afspraak of meer informatie belt u naar: 010 – 455 00 06. Galema heeft contracten opgesteld met alle zorgverzekeraars. U maakt zich dus geen zorgen over de tarieven en kosten. Bezoek de fysiotherapie, nabij Zevenkamp, wij helpen u graag van uw pijnklachten af. 

Vraaggesprek

Lichamelijk onderzoek

Ook interessant:

[link aantal=”3″]

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Fysiotherapie Galema

G.B. Shawplaats 15
3068 WB Rotterdam
Wijk Ommoord
T: +31 (0) 10 455 00 06
E:info@fysiotherapiegalema.nl

Fysiotherapie Galema