Revalidatie voor een nieuwe knie in Rotterdam

 

Wilt u een afspraak? Bel ons op: 010-455 00 06

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut die u kan ondersteunen tijdens de revalidatie na de operatie voor uw nieuwe knie en welke werkzaam is in Rotterdam? Bij Fysiotherapie Galema ontvangt u een persoonlijke behandeling op maat door een ervaren fysiotherapeut. Na de operatie van uw knie wordt u zodanig begeleid dat een spoedig herstel nabij is. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Revalidatie voor uw nieuwe knie in een gerenommeerde praktijk in Rotterdam 

In de praktijk Fysiotherapie Galema werken deskundige fysiotherapeuten, welke beschikken over de juiste expertise en ruime ervaring hebben op het gebied van revalidatie van patiënten met een nieuwe heup of knie. Heeft u een nieuwe knie gekregen en bent u op zoek naar een praktijk in Rotterdam waar u terecht kunt voor revalidatie? Maakt u bij ons een afspraak voor een behandeling, dan ontvangt u een zorgvuldig opgezet revalidatieprogramma op maat, met als doel een zo spoedig en goed mogelijk herstel. Samen met u zet de fysiotherapeut alles op alles om te voorkomen dat u een blijvende beperking overhoudt na een operatie.

Maak nu een afspraak oor een intakegesprek

Besluit u in onze praktijk in Rotterdam een afspraak te maken voor een behandeling voor revalidatie voor uw nieuwe knie? Dan krijgt u allereerst een intakegesprek met een fysiotherapeut, waarna er een speciaal bewegingsprogramma voor u wordt opgesteld. Het doel hiervan is dat u door deze revalidatie weer zo zelfstandig mogelijk wordt en u weer optimaal kunt functioneren in het dagelijks leven. Wilt u een afspraak maken? Bel naar 010-455 00 06 of stuur een e-mail naar info@fysiotherapiegalema.nl.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Fysiotherapie Galema

G.B. Shawplaats 15
3068 WB Rotterdam
Wijk Ommoord
T: +31 (0) 10 455 00 06
E:info@fysiotherapiegalema.nl