Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Voor schouderklachten, nekklachten en knieklachten bent u bij Fysiotherapie Galema aan het juiste adres. Ons deskundig team werkt altijd met een persoonlijk behandelplan, waardoor we u de zorg kunnen bieden die u nodig heeft.

Behandelplan op maat voor uw schouderklachten, nekklachten of knieklachten in Rotterdam

Om een behandelplan op maat op te stellen, starten we altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kiezen we samen met u, geheel aansluitend op uw wensen en ervaringen, de beste fysiotherapiebehandeling. Vaak krijgt u daarnaast ook instructies of oefeningen mee naar huis om klachten in de toekomst te voorkomen. Hiermee bieden wij u de meest complete en persoonlijke fysiotherapie waarmee onder andere uw schouderklachten, nekklachten en knieklachten doelkrachtig worden behandeld bij de specialist in Rotterdam. Enkele voorbeelden van klachten die wij kunnen oplossen zijn:

  • Schouderklachten: Dit kan een ontsteking zijn aan de schouder, samen met u zorgen wij bij de fysio in Rotterdam voor een spoedig herstel.
  • Nekklachten: Acute- en chronische nekklachten worden behandeld bij Fysiotherapie Galema in Rotterdam.
  • Knieklachten: Wat betreft knieklachten verhelpen wij alle (sport)letsels. Ook voor revalidatie na onder andere een nieuwe knie kunt u bij fysio Galema in Rotterdam terecht.
  • Heupklachten: Wij helpen u graag met uw revalidatie na het plaatsen heupprotheses.

Deze veel voorkomende klachten beperken u in uw dagelijks leven. Stel een intakegesprek met een specialist daarom niet uit en laat u informeren over de behandelmogelijkheden in Rotterdam bij schouderklachten. Behalve voor schouder-, nek- en knieklachten kunt u bij ons ook terecht voor een echografisch onderzoek. Alle behandelingen, trainingen en revalidatie therapieën worden 1-op-1 uitgevoerd door een professionele therapeut.

Plan vrijblijvend een intakegesprek

Heeft u klachten waarvoor fysiotherapie de oplossing kan zijn? Neem dan contact op met Fysiotherapie Galema in de Rotterdamse Ommoord. We kijken graag samen met u naar een gepaste behandeling. Voor een vrijblijvend intakegesprek belt u naar 010 – 455 00 06. Tijdens dit gesprek analyseren wij uw klachten en stellen aan de hand van het gesprek een persoonlijk behandelplan op. Parkeren kan voor de deur en dit is geheel gratis.

Vraaggesprek

Lichamelijk onderzoek

Ook interessant:

[link aantal=”3″]

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Fysiotherapie Galema

G.B. Shawplaats 15
3068 WB Rotterdam
Wijk Ommoord
T: +31 (0) 10 455 00 06
E:info@fysiotherapiegalema.nl

Fysiotherapie Galema